20:08
22.03.2021

У Польщі не можуть встановити особу українця, вбитого у вересні 2020 року

Поліція звернулася по допомогу до громадян. 

Тіло громадянина України понад півроку тому знайшли в місцевості Кавле Дольне неподалік міста Картузи (Поморське воєводство).

Про це повідомляє на своїй Facebook-сторінці міжнародна компанія з перевезення померлих Funeralia, пишуть “Львівські новини”.

Зазначається, що через кілька днів у Гданську затримали двох інших громадян України, які проживали разом із загиблим в одному помешканні.

Виявилося, що один із них під час сварки і вбив співвітчизника, а інший допомагав йому приховати сліди злочину.  Обом ще тоді пред’явили офіційні звинувачення.

Попри те, що з моменту вбивства минуло понад півроку, особу загиблого українця до цього часу встановити не вдалося. Поліція звернулася по допомогу до громадян.

“Коли його знайшли, він був одягнений у фіолетову футболку, джинси, боксери та темно-сині шкарпетки. Чоловік мав струнке тіло, коротке сиве волосся. На тілі мав такі татуювання : права нога зі спинної сторони, татуювання у вигляді напису українською мовою, ліва стопа зі спинної сторони, татуювання у вигляді напису українською мовою, ліве зап’ястя зі спинної сторони, татуювання у вигляді 5 крапок.

Згідно з висновками поліцейських, чоловіка звали Анатолій, ймовірно 1973 року народження, походив з Хмельницької чи Чернівецької області. Він був одружений і мав дитину близько 7 років” – йдеться у дописі.

‼️‼️ Просимо відгукнутися рідних, близьких, друзів загиблого 8/09/2020 в Польщі земляка, ймовірно, Анатолія 😥🙏
Тіло…

Опубликовано Олег Мілінський Funeralia – Міжнародні перевезення померлих Суббота, 20 марта 2021 г.

Людей, які могли б допомогти ідентифікувати чоловіка з фотографії або мати будь-яку інформацію, яка може сприяти встановленню його особи, просять зв’язатись з районним управлінням поліції в Картузах за номером 47 742 22 55 або найближчим підрозділом поліції: телефон 112.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі