13:03
19.02.2021

У Польщі викрали українку через борг її партнера

Зловмисникам загрожує покарання від 3 до 5 років позбавлення волі

Поліція Варшави викрила злочинну групу українців, які займалися продажем та переховуванням наркотиків.

Про це повідомляє Yavp.PL, пишуть “Львівські новини”. у Варшаві затримали 6-х громадян України, яких вже давно підозрювали в торгівлі та зберіганні наркотикі

Все почалося із затримання 21-річного українця. Співробітники поліції знайшли у нього марихуану, яку він тримав для продажу. Виявилося, що хлопець лише один із членів групи. Того ж дня затримали автомобіль “Форд”, в якому знаходилося двоє чоловіків. Ті намагалися втекти, незважаючи на те, що були оточені поліцейськими. Далеко від’їхати однак не вдалося. Авто з українцями врізалося в рекламний стовп. Двох 21-річних чоловіків схопили, коли вони намагалися втекти вже пішки. Під час обшуку автомобіля поліція виявила марихуану та мефедрон.

Затримані розповіли, що винаймають житло у варшавському районі Воля. Тоді поліція виїхала з обшуком за вказаною адресою.

Під час обшуку помешкання було виявлено партію наркотиків та 25-річну українку. Члени злочинної групи викрали дівчину у Вроцлаві, щоб змусити її партнера повернути борг за психотропні засоби, які він раніше отримав. 26-річного, 23-річного та 21-річного українців, відправили під арешт, як і інших раніше затриманих спільників.

Усіх шістьох за рішенням суду взяли під арешт на 3 місяці, поки триватиме досудове слідство. Чоловікам загрожує покарання від 3 до 5 років позбавлення волі.

Коментарі