15:31
25.02.2021

У РФ померла від голоду молода українська письменниця

Аделіна Шелдон, уродженка Одеси, відома як автор книги Вінценосні із саги, присвяченій французькій королівській сім’ї.

 На південному заході російської столиці у квартирі виявлено виснажене тіло 20-річної письменниці-українки Аделіни Шелдон. Аделіна Шелдон, уродженка Одеси, відома як автор книги Вінценосні із саги, присвяченій французькій королівській сім’ї.

Про це повідомляє Корреспондент, пишуть Львівські новини.

 Відзначається, що про трагедію в поліцію заявив господар квартири, у якій дівчина жила вже рік. За його словами, востаннє він спілкувався з померлою 4 лютого. Через два тижні дівчина перестала відповідати на дзвінки та повідомлення, й орендодавець вирішив з’їздити до неї.

Правоохоронці слідів насильницької смерті на тілі Аделіни не виявили. Вони припустили, що дівчина виснажувала себе сухим голодуванням. На це вказувала майже повна відсутність їжі у квартирі, а також записи в щоденнику про такий вид дієти.

 За даними газети, Аделіна Шелдон народилася в Одесі. Із 15 років навчалася в Единбурзькому університеті за спеціальністю Бізнес та економіка. Була автором першої книги Вінценосні із саги, присвяченій французькій королівській сім’ї XVII-XVIII століть.

Також читачам цікаво:

Коментарі