13:04
24.10.2022

У розвідці розповіли, для чого ФСБ потрібен Медведчук

Після обміну полонених кума путіна, екснардепа Віктора Медведчука, привезли з Анкари до Москви.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це розповів очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов у інтерв’ю для «Української правди», пишуть Львівські новини.

Однак із килимовою доріжкою Медведчука  не зустрічали.

«Привезли в Анкару, але згодом по фіналу він з’явився в Москві, це треба теж розуміти. Я знаю, що до нього було дуже багато питань з боку ФСБ. Питання абсолютно не політичні, а практичні», – сказав керівник ГУР МО Кирило Буданов.

За словами Буданова, спецслужби рф можуть цікавитися в кума кремлівського диктатора володимира путіна, де кошти, які виділялися агресором на підготовку захоплення України.

«Саме так. «Де гроші?» – питання ж звичне. Тому, якщо ви думаєте, що в мене має якось боліти голова про те, що з нього там спитають і кому він що буде відписувати – мені байдуже абсолютно», – зауважив Буданов.

Нагадаємо, 21 вересня Україна повернула з російського полону 215 людей, серед яких 124 офіцери. Серед звільнених – командир «Азова», Герой України Денис Прокопенко («Редіс»), Сергій Волинський («Волина»), виконувач обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти, Святослав Паламар («Азов»), Олег Хоменко («Азов»), Денис Шлега з Нацгвардії України, Герой України Євгеній Бова, командувач 1-го окремого батальйону морської піхоти.

Читачам також цікаво:

Коментарі