14:04
08.03.2024

Українські воїни отримали сотню дронів-камікадзе зі Львівщини

Голова Золочівської районної ради Орест Кавецький та представники від “Офісу шахтаря”, ДП “Львіввугілля”, відвідали військовослужбовців на передовій

Бійцям ЗСУ передали “Пташки перемоги” безпосередньо коло лінії зіткнення з ворогом, аби вони могли належно оборонятися і звільняти нашу територію від окупантів.

“Наші військові мотивовані та мають добрий бойовий настрій. Передають всім вітання та дякують за те, що допомагаєте! Додам, що дрони були розподілені наступним чином: 63 окремий батальйон 103 ОБрТрО – 40 шт.;  64 окремий батальйон 103 ОБрТрО – 40 шт.; 24 окрема механізована та 5 окрема штурмова бригади – 15 шт.; 109 окремий гірсько-штурмовий батальйон – 5 шт. Разом до перемоги”, – повідомив Кавецький.

Українські захисники подякували усім, хто долучився до ініціативи, яку організували благодійний фонд “KAVA”, яким керує Христина Кавецька, спільно з проєктами “Офіс шахтаря” та “Офіс Воїна”.

“Всі разом ми показали, що таке єдність і прагнення перемоги“, – заначили в “Офісі шахтаря”.

“Ми завжди повинні пам’ятати, що працювати і утримувати енергетичний фронт можемо завдяки нашим ЗСУ, тому висловлюймо вдячність захисникам, а також шукаймо способи підтримки для них, бо лише в єдності можливо побачити перемогу”,– додав Кавецький.

Коментарі