19:27
16.12.2021

Український рибалка зловив величезного сома (ФОТО)

Трофей важив близько 50 кілограмів

У Дніпрі чоловік зловив величезного сома вагою 50 кілограм. Підводний мисливець назвав свій трофей “справжнім людожером” і на своїй Facebook-сторінці  розповів про те, як же йому вдалося виловити рибу, пишуть “Львівські новини”.

Чоловік пожартував, що в місті вже давно ходили моторошні історії про сомів, які є “людожерами” і нібито цілком заковтують птахів з тваринами. За його словами, такі величезні риби змушували водолазів “сивіти”.

Фото: Alexandr Gromadskiy

“Монстра кожен день не зустрінеш, тому доводиться часто робити спроби, ось і цього разу я відправився на підводне полювання в межах міських пляжів, поки закритий купальний сезон”, – розповів рибалка.

Чоловік помітив сома в поглибленні біля купальної зони. Він вистрілив у нього з гарпуна.

Фото: Alexandr Gromadskiy

“Почалася боротьба, сом дуже активно тягнув на глибину, а я намагався утримати його за мотузку, яка з’єднує гарпун з рушницею, ситуація дуже схожа на фільми про китобоїв. І ось коли я вже майже втихомирив його, сом не здався і показав свої людоїдські нахили – він атакував мене за ногу, а потім вирішив відкусити частину моєї ласти. Лопасть лопнула під ривками й тиском щелеп сома”, – додав рибалка.

За словами підводного мисливця, він насилу витягнув сома на берег. З поламаною лопаттю ласти йому було складно впоратися з величезною рибою. Трофей важив близько 50 кілограмів.

Фото: Alexandr Gromadskiy

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі