14:45
21.02.2023

В Україні запустили Телеграм-канал про корупціонерів та зрадників

Український журналіст та військовослужбовець Євген Міклушка запустив авторський Телеграм-канал “Список Міклушки”, де публікує інформацію про зрадників, корупціонерів, сепаратистів та російських агентів.

Українська держава та громадянське суспільство мають документувати тих, хто допомагав окупантам захоплювати українські землі, хто “керував” окупованими територіями та разом з росіянами здійснював злочини, аби не допустити, щоб ці люди уникнули відповідальності за свої вчинки. Аферисти, шахраї, які організовують фейкові збори коштів під час війни, схеми розкрадання гумдопомоги, псевдоволонтери, контрабандисти, хабарники та корумповані чиновники – усі мають бути покарані.

Також кожен з користувачів, хто хоче поділитися інформацією про зрадників та корупціонерів, може написати військовослужбовцю у ТГ, після перевірки інформації її буде опубліковано.

На фото журналіст, військовослужбовець Євген Міклушка

Аби всі ці зрадники та брехуни не загубились після нашої перемоги, а відповіли перед народом та державою, Телеграм-канал публікуватиме інформацію про їхні злочини.

Якщо ви хочете бути в курсі найсвіжіших та сенсаційних новин про корупціонерів, любителів “русского мира”, сепаратистів та гауляйтерів, які  так радісно і впевнено паплюжать рідну країну, ведуть пропаганду кремля на окупованих територіях України, то вам необхідно приєднатися до Телеграм-каналу “Список Міклушки”.

Приєднуйтесь, відслідковуйте, знайте більше, вірте Збройним Силам України.

Щоб приєднатися до каналу, переходьте за посиланням.

“Список Міклушки” – канал про колаборантів, зрадників, корупціонерів, схеми аферистів та іншу наволоч.

 

 

Коментарі