08:12
04.11.2021

Вакцинація – це відповідальність

В Україні найнижчий серед країн Європи відсоток вакцинованих

За минулу добу від ковіду померло 720 людей! Це як ніби на дорозі одночасно зіткнулися 180 автомобілів із водієм та трьома пасажирами в кожній, і всі вони загинули.

Про це на своїй Facebook-сторінці написав Роман Городечний, перший львів’янин, який піднявся на Еверест, пишуть “Львівські новини”.

Можна довго бити себе в груди і кричати про світову змову. Але, на жаль, в реанімації цей бойовий антивакцинаторський дух дуже швидко зникає. А підробні сертифікати не допоможуть, коли для вас не знайдеться вільного кисневого балону чи апарату ШВЛ.

Важливість масової вакцинації я давно обговорюю в приватних розмовах. Але відчуваю, що на часі ще раз повторити свою позицію. Вакцинація — це відповідальність! Не лише перед собою, а й перед іншими. Це свідомий вибір жити. Статистика каже, що в Україні найнижчий серед країн Європи відсоток вакцинованих: за різними даними між 15 і 17%. Тому, на жаль, для багатьох українців ця осінь буде останньою.

Купуючи підробний сертифікат, відмовляючись від вакцинації та заперечуючи сам факт існування хвороби, пам’ятайте, що поруч з вами є ті, хто не хочуть поповнити сумну статистику!

P.S. Вакцинований двічі. Разом з родиною та працівниками наших компаній.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі