13:13
07.04.2021

Вдарила уламком цегли по голові пенсіонера: поліція затримала 40-річну жінку

Зловмисниця заволоділа грошима чоловіка та мобільним телефоном

Поліцейські затримали зловмисницю, яка прийшла в дім пенсіонера та завдала йому кількох ударів по голові уламком цегли, замотаним в поліетиленовий пакет, заволоділа грошима господаря, мобільним телефоном. Опісля чого втекла.
Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

6 квітня близько 22.00 на оперативну лінію 102 звернувся 80-річний мешканець одного з сіл Золочівського району. Чоловік повідомив, що в його будинок прийшла невідома жінка, погрожувала йому та вимагала гроші.

Спершу пенсіонер віддав непроханій гості 600 гривень, проте, цього їй виявилось недостатньо – зловмисниця завдала господарю кількох ударів важким предметом по голові, заволоділа ще однією тисячею гривень, мобільним телефоном, після чого втекла.

На місці події працювали оперативники карного розшуку, група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, дільничний офіцер, кінолог та співробітники інших служб Золочівського районного відділу поліції. До скоєння злочину причетна 40-річна мешканка району, оперативно розшукали її та затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські вилучили у затриманої речові докази.
За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном  від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Коментарі