09:49
08.02.2022

Ветеран АТО звернув увагу на цікаві деталі щодо ДТП з депутатом (ФОТО)

Тарас Бакай, екс-боєць добровольчого батальйону “Свята Марія”, на своїй Facebook- сторінці поділився цікавими деталями у справі  ДТП з нардепом Трухіним після того, як  ДБР дослідили відео з камер відеоспостереження від Полтави до Борисполя.

“Сьогодні ДБР, що розслідує ДТП за участю народного депутата Трухіна, оприлюднило запис з камер спостереження, де видно, назвемо це «ліву руку», що звисає з відкритого заднього лівого вікна авто. Ця «ліва рука», як я зрозумів, мала усім довести, що на задньому сидінні сидить Трухін”,- написав Бакай.

“В мене є одне невеличке зауваження… На «лівій руці» немає годинника, який є у Трухіна на відео з місця ДТП. Годинник, що знаходиться на лівій руці Трухіна, досить вільно звисає з руки і постійно тримається не вище зап’ястя, незважаючи на те, в якому положенні рука Трухіна”, – додав АТОвець.

“Щоб краще було видно про що йде мова, я це заскрінив та обвів червоною лінією декілька таких моментів. Питання: чия «ліва рука»? Де годинник? Де Трухін?” – зазначив Тарас Бакай.

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі у Києві трапилась ДТП з участю депутата Верховної Ради Олександра Трухіна.  Внаслідок зіткнення постраждали кілька людей.

Олександр Трухін просить правоохоронців на місці аварії, щоб вони «відпустили» його з місця ДТП «у ліс», обіцяє за це віддячити, каже, що зателефонує «Денису» (очільникові МВС Денису Монастирському – ред.), відмовляється пройти тест на вміст алкоголю у крові, заповнює протокол з персональними даними «нерозбірливим», як скаржаться патрульні, почерком.

Довідка:

Тарас Бакай з 2014 року воював у зоні АТО в лавах добровольчого батальйону “Свята Марія”.

У січні 2015 році військових почали оформлювати або в ЗСУ, або під юрисдикцію МВС. Залишити добровольців єдиною бригадою обіцяли саме у вигляді батальйону тоді ще міліції. На площі Києва чоловік прийняв присягу і пішов на передову.

А з 2016 по 2017 рр. Тарас Бакай заступив на посаду начальника Управління  внутрішньої безпеки Національної поліції в Луганській області.

У 2017 році повернувся до Львова і  обійняв посаду Заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, де проходив службу до 2019 року.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі