14:22
18.05.2022

Ветеран війни 7 років судився за право на землю

Сьогодні у Львові відбулося засідання суду, на якому учасник бойових дій вже 7 років бореться за право власності на шість соток землі.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив відомий львівський адвокат та правозахисник Андрій Петришин, пишуть “Львівські новини”.

“Мав сьогодні суд, скасував рішення судді Костецького Львівського окружного адміністративного суду. Справа у якій учасник бойових дій в силу закону претендує на 6ть соток землі. Але все би нічого, але бійцю на це пішло вже 7м років.

А відтак. Після виснажуючого засідання я перевів подих і набрав довірителя. Думаю, повідомлю йому хороші новини. Ну і як наслідок, його реакція незабарилася і той не вибираючи слів кричить:-“Курва, та коли то вже блядство все закінчиться?! Андрію, вали їх. Пиши скарги!” – написав Петришин.

На фото Андрій Петришин

Адвокат додав, що не міг не відреагувати, тому й написав допис-обурення у Facebook.

Він зазначив, що допоки працюватимуть судді, які отримують захмарні премії та не сприяють встановленню справедливості, то звичайні люди ще довго не зможуть отримати те, що належить їм по праву.

Петришин підкреслив, що суддям, аби отримати шість соток землі,  не потрібно витрачати на це сім років, як ветеранам війни.

“Ну що ж. Побачимо. А поки іду набирати фабулу до скарги на суддю Костецького. А ви хлопці, валіть нечесть та повертайтеся скоріш. Тут її теж трохи застоялося”, – підсумував правозахисник.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі