20:18
02.02.2021

Ветеранські змагання “Ігри нескорених” цьогоріч не відбудуться

Через карантинні обмеження, цьогорічні Ігри нескорених, відомі змагання для ветеранів, які відбуваються у Гаазі, перенесли на рік. Захід мав відбутись у травні-червні 2021 року.

Про це інформує сайт Invictus Games.

Точну дату, коли відбудеться захід оголосять незабаром.

“Днями розпочинаються чергові навчально-тренувальні збори учасників команди, які з розумінням сприйняли новину про перенесення  змагань. Ми усіляко підтримуємо фізкультурні та спортивні заходи  пишаємося мужністю  та  мотивацією їх учасників. Приклад Ігор Нескорених допомагає багатьом захисникам  та захисницям України здобувати перемоги над власними життєвими обставинами і випробуваннями”, – зазначила Юлія Лапутіна, міністерка у справах ветеранів.

Координаторка Ігор Нескорених в Україні Оксана Горбач зазначила, що “ці зміни не означають призупинення життя всього проєкту. Наразі триває планування заходів на 2021 рік для забезпечення безперервного процесу спортивної реабілітації поранених ветеранів в Україні”.

“Ми, ветерани, завжди готові до нових викликів. Наша місія лишається незмінною, а додатковий рік очікування – лише один з багатьох викликів, з якими ми стикаємось з того моменту, як вирішили обрати цей шлях. Ми плануємо провести цей час із користю, тренуючись та підтримуючи одне одного”, – озвучив плани на рік капітан збірної України Іван Рудий.

Коментарі