17:55
04.01.2022

Відео з п’яними митниками підірвало мережу (ВІДЕО)

Журналісти «Львівських новин» отримали ексклюзивне відео, на якому видно та чути, як львівські митники, будучи на підпитку, спілкуються з працівниками патрульної поліції.

Погрози, «рішали», втеча від поліції та п’яний митник у кущах. Відео з нагрудної камери працівників Патрульної поліції Львова потрапило до журналістів «Львівських новин». Обережено! На відео присутня ненормативна лексика! 

 

Головний герой – Іван Лопотич, звичайний кінолог Львівської митниці, якого інспектори зупинили за кермом автомобіля Skoda Superb у Львові, по вул. Сахарова. З відео навіть не експерти зрозуміють, що працівник митниці, м’яко кажучи, в нетверезому стані. Замість того, аби пройти огляд на стан сп’яніння – Іван Лопотич вирішив просто втекти від працівників поліції, проте впав у кущі і таки був затриманий.

Працівники Патрульної поліції Львова склали на Івана Лопотича адмінпротокол за керування автомобілем у нетверезому стані (ч.1 ст. 130 КУпАП). Суд двох інстанцій визнав Лопотича Івана Ярославовича винним і призначив покарання – штраф у розмірі 17 000 грн. та заборону керувати транспортними засобами строком на 1 рік. Цікавим є те, що Івана Лопотича затримали за кермом авто, яке відсутнє у його декларації. Також Лопотич працівникам поліції надав інформацію про місце проживання в будинку, який йому не належить, принаймні офіційно.

Інші два «герої» цього відеоролика – Семенюк Віталій (на момент фіксації правопорушення – в.о. начальника митного поста «Шегині») та Лев Олег (на момент фіксації правопорушення – начальник митного поста «Шегині») Ці митники оперативно прибули на місце зупинки автомобіля свого колеги. З якою метою та в якому стані – дивіться на відео та висновки робіть собі.

Експерти та користувачі мережі оборюються, що цих «рішал» замість того, аби звільнити з митниці – навпаки нагородили підвищеннями. Віталій Семенюк зараз є заступником начальника оперативного управління Координаційно-моніторингової митниці, а Олег Лев – виконує обов’язки начальника відділу виявлення зброї та наркотиків Управління боротьби з контрабандою Львівської митниці.

«Це все наслідки недолугої кадрової політики керівництва Держмитслужби, яке на відповідні посади ставить негідників, корупціонерів, протеже контрабандистів, які себе від безкарності відчувають «богами». Чекаємо на реакцію керівництва ДМСУ, хоча спостерігаючи за призначеннями по Львову, Рівному, Волині, Одесі…, надія мізерна» – йдеться у повідомленні Телеграм-каналу Держмитслужба (Customs of Ukraine).

Нагадаємо, минулого місяця згідно з наказом в.о. керівника Державної митної служби України тимчасовим виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці став 32-літній Данііл Меньшиков, якого до Львова відкомандирували з Черкаської митниці.

Фото Львівської митниці: на фотографії Данііл Меньшиков

 

Коментарі