15:36
01.01.2023

Військовослужбовець ЗСУ оригінально привітав українців з Новим роком та підвів підсумки 22-го року

Військовослужбовець ЗСУ, ветеран АТО Тарас Бакай привітав українців з Новим роком, пишуть Львівські новини.

Нарешті 2022 підходить до кінця. Він тривав від сили два місяці, а потім був суцільний день бабака. Скоротилися плани, поїздки. А всі дні народження, відпустки, шашлики, як кажуть в народі, накрились Аристовичем.

Бажаю усі неприємні спогади, нудьгу і сум і сам 2022 рік відправити за російським кораблем. А в наступному році нехай скорочуються лише тривоги, сумні новини, борги і зайві кілограми. Але збільшуються можливості, відпустки, премії і розширюється коло друзів.

Тому що ми українці заслуговуємо на краще.

Ми перші, хто подолав короновірус оголошенням військового стану!

Перші, хто захистив НАТО! Перші, хто зробив матюк всесвітнім антивоєнним гаслом. Перші, хто вигадав пароль, який знають всі, але вимовити можуть тільки свої.

Це тільки ми святкуємо Різдво двічі на рік і купуємо яйця по золотій ціні.

Це тільки ми віримо в ЗСУ настільки, що спокійно засинаємо під час тривоги зі словами «Боже, яке воно кончене». Тому що ми незламні, винахідливі та непереможні.

Бажаю, щоб 2023 у нас розпочався тихо, без вибухових салютів, гучних фанфар, але з вдячністю тим, хто поруч з нами, хто допоміг нам словом і ділом, хто підтримав нас під час випробовувань, зберіг любов, дружбу, зберіг свою сім’ю. Згадаємо і подякуємо тим, хто, не знаючи нас, тримав над нами небо і захистив цілу країну собою, назавжди залишившись у 2022-му році.

І на останок хочеться сказати: 2023-ий, давай загадуй своє бажання, а ми виконаємо будь-яку роботу, щоб ти був щасливим і у нас був цей новий рік.

З перемогою у 2023-ий рік

Тепла, світла, і миру.

Читачам також цікаво:

Коментарі