14:00
28.06.2023

Військовий комісар Львівщини подарував дрон солдату-розвіднику

Пташка вдало нестиме службу в рядах української армії

Начальник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тіщенко подарував дрон львівському військовослужбовцю.

Про це на своїй Facebook-сторінці написав аеророзвідник НГУ Євген Міклушка, пишуть Львівські новини.

“От і до мене прилетів “Мавік” від Благодійного проєкту “Пташки Перемоги” та полковника Олександра Тіщенка. Також дякую ГО “Форпост Львів”, – зазначив пілот.

Благодійна ініціатива «Пташки Перемоги» об’єднує соціально відповідальний бізнес, меценатів, благодійників, усіх охочих підтримати українську армію. Мета – передати для захисників і захисниць 1000 дронів. Реалізується ініціатива у справі з начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександром Тіщенком.

Зокрема, на потреби львівських бригад в межах проєкту «Пташки Перемоги» передали вже понад 500 дронів. Сучасні безпілотники отримали 80 ОДШБ ЗСУ, 24 ОМБ ЗСУ, 103 і 125 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Фото: Олександр Тіщенко

Нагадаємо, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний також підтримує благодійний проєкт «Пташки Перемоги». У межах ініціативи відбувся  благодійний захід-аукціон, на якому був виставлений лот – бейсболка з підписом Залужного. У такий спосіб генерал висловив  свою підтримку проєкту.

 

Коментарі