09:47
19.01.2022

“Ви досі всираєтесь від Бандери…” – ветеран АТО звернувся до російських солдат

Тарас Бакай,  екс-боєць добровольчого батальйону “Свята Марія”, на своїй Facebook-сторінці написав пост із зверненням до російських солдат.

“Ви хочете завоювати Україну? Ввести її до складу рф? Бандерівців було декілька тисяч, ви воювали з ними до 90-х років, та досі всираєтесь від прізвища Бандера. Після Революції Гідності, та початку російсько – української війни, у нас навіть першокласники знають, як палити БТРи, та танки. Ви повсюди стверджуєте, що являєтесь єдиним народом СССР, та прихильниками комуністичного строю, а ми пам’ятаємо кожне зерня 33 – го року, тому в кожному нашому українському вікні, будь що, що зможе вбивати, буде вбивати ваших строковиків. Наші гени пам’ятають методи застінків НКВС, ГУЛАГу, тому ми знаємо, як поводитися з полоненими російськими солдатами… Дебіли ви а не завойовники”, – йдеться у дописі.

Довідка:

Тарас Бакай з 2014 року воював у зоні АТО в лавах добровольчого батальйону “Свята Марія”.

У січні 2015 році військових почали оформлювати або в ЗСУ, або під юрисдикцію МВС. Залишити добровольців єдиною бригадою обіцяли саме у вигляді батальйону тоді ще міліції. На площі Києва чоловік прийняв присягу і пішов на передову.

А з 2016 по 2017 рр. Тарас Бакай заступив на посаду начальника Управління  внутрішньої безпеки Національної поліції в Луганській області.

У 2017 році повернувся до Львова і  обійняв посаду Заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, де проходив службу до 2019 року.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі