10:46
31.01.2023

“Ви облажалися”: Тищенко звернувся до журналістів щодо своєї поїздки у Таїланд

Він поскаржився, що “подальші перемовини” з азіатськими партнерами під питанням

Нардеп Микола Тищенко написав пост-звернення до журналістів, які повідомили про його подорож в Тайланд. За його словами, саме вони “підірвали довіру до України від наших потенціних партнерів”, з яким він нібито веде перемовини вже два тижні за наказом “вищого керівництва”.

Більше новин читайте в нашому Telegram

“Неприємно визнавати, але сьогодні ви реально облажалися. У перегонах “чий фейк краще” та “як облити брудом Тищенка”, ви забули про головне – що таким чином ви просто дискредитуєте нашу державу перед в’єтнамськими та тайландськими партнерами, з якими я вже 2 тижні веду перемовини за наказом вищого керівництва. Своїми діями наразі ви підірвали довіру до України від наших потенційних партнерів”, – заявив Тищенко.

Нардеп заявив, що у В’єтнамі та Тайланді домінує російська повістка, дуже велика кількість російських експатів, засилля російського туризму, перевага російських інвестицій та роспропаганда. Усе це нібито не дає зрозуміти деяким азіатським країнам, що Росія веде справжню повномасштабну війну проти України.

За словами Тищенка, враховуючи російський вплив, будь-які контакти сьогодні з українською стороною є нібито “небажаними”, а завдання нардепів і ОП – розвивати ці контакти.

“І коли нарешті керівництво В’єтнаму та Королівства Тайланд погодилися на ці перемовини, ви просто обрубуєте їхнє будь-яке бажання з нами співпрацювати. Я наголошую, тут я представляю інтереси України. Тож своїми діями, ви ганьбите не Миколу Тищенка, а свою державу. То що незалежні ЗМІ, задоволені? Я звертаюсь до тих ЗМІ, блогерів та політиканів, які долучилися до розповсюдження фейків (виклавши фото/відео п’ятирічної давнини) про мене та мою державницьку діяльність у цьому регіоні. Саме ви відповідальні за наслідки цього штучно створеного вами скандалу. Ви дискредитуєте нашу державу перед азіатськими партнерами”, – заявив Тищенко.

Також він заявив, що журналіст Михайло Ткач показав “українське ставлення” до керівництва Тайланду, бо просто під їхнім фото зробив допис “дуріан”. Нардеп обізвав Ткача “невігласом” і заявив, що закон “забороняє “бодай будь-який негативний контекст публікувати з зображенням королівської родини чи наближених до них”.

“Повторюю – у жодного ЗМІ немає ніяких доказів мого так званого “відпочинку”. Взагалі. Не ганьбіть свої видання, не ганьбіть себе. Повидаляйте фейкові дописи, бо це буде вашим клеймом “жовтої” преси назавжди”, – заявив Тищенко.

Він також поскаржився, що “подальші перемовини” з азіатськими партнерами під питанням, бо вони “у шоці”.

Коментарів щодо виключення з фракції “Слуга народу”  нардеп уникнув.

“Мої пріоритети незмінні – це виконання наказів Верховного Головнокомандувача Володимир Зеленський та інтереси нашої країни. Журналістів, які не приєдналися до цього перфомансу лайна, особисто запрошую на ексклюзивне інтерв’ю. Дуже Вас поважаю за це”, – зазначив він.

Нагадаємо, нещодавно головний кадровик митниці Володимир Касьян, що обіймає посаду директора Департаменту по роботі з персоналом Державної митної служби України, провів відпустку на Мальдівах.

Читачам також цікаво:

Коментарі