10:57
25.10.2021

Викрадену дев’ятимісячну дитину зі Львова знайшли на Хмельниччині (ФОТО)

Для розшуку задіяли поліцейських з 3 областей

Зранку, 25 жовтня, знайшли дев’ятимісячну дитину зі Львова, яку напередодні виркав 31-річний чоловік. Вони знаходилися у селі Смотричі Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Дівчинка неушкоджена, а злочинець затриманий.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Нагадаємо, що 23 жовтня у поліцію надійшло повідомлення від 34-річної жительки Львова про зникнення її дев’ятимісячної доньки. До розшуку дитини задіяли правоохоронні органи 3 областей: Львівської, Тернопільської та Хмельницької.

Зловмисника знайшли у Хмельницькій області, його затримали.  Викрадач — 31-річний чоловік, колишній співмешканець матері. Дівчинка неушкоджена, зараз її обстежують медики, вирішується питання про поміщення дитини у спеціалізований медичний заклад.

За фактом злочину слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального колексу України. Санкція статті перпедбачає покарання — обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Фото: Національна поліція Львівської області

Читачам також цікаво:

 

Коментарі