15:05
15.08.2022

Євген Міклушка показав топ-колаборантів Луганщини (ВІДЕО)

Головами псевдоаміністрацій рашисти призначають вихідців з “Партії регіонів”, “ОПЗЖ” та  “Наш край”

У спецпроекті телеканалу Еспресо, «Колабранти: Список Міклушки» журналіст Євген Міклушка розповів про тих, хто не лише зрадив свою державу та народ, а став служити окупантам. У цьому випуску – колаборанти з Луганської області.  

Ігор Дзюба – голова Марківської ОТГ. У 2006-му Дзюбу вперше обрали головою села, в 2010-му – знову, як висуванця комуністичної партії. У 2015-му Ігор Дзюба переобрався втретє, а 3 роки тому – вчетверте сів у крісло селищного голови. В 2020-му колишній комуніст і новоспечений Слуга Нарду балотувався  до районної ради. Коли  рашисти зайшли до Марківки, то голова зустрічав загарбників, як визволителів:

Боятся нам нечего. Спасибо России, что объединила Луганскую область в единое целое, чем помогла воссоединится семьям, которые не имели контакта восемь лет.”

Альберт Зінченко: до російського вторгнення працював в Луганській ОДА директором департаменту економічного розвитку. За рік до вторгнення – очолив Станично-Луганську військово-цивільну адміністрацію, яку російська орда захопила 26-го лютого.

До окупації Альберт Зінченко розповідав про плани розвитку селиша, однак. як тільки побачив орків, то зустрів їх із привітаннями:

“Жители поселка городского типа Станица Луганская, освобожденного от киевских силовиков, приветствуют переход территории в ЛНР. Я думаю, большая часть населения с радостью приветствуют то, что произошло.”

Альберт Зінченко з ватажком терористичної ЛНР Леонідом Пасічником розповідають байки про щасливе майбутнє Станиці Луганської в складі Луганскай народнай рєспублікі, запрошуючи працівників адміністрації до роботи під новою окупаційною владою.

Олег Савченко: голова  Міловської селищної громади. У 2001-му Савченко був керівником місцевого осередку “Партії регіонів”. У 2010-му році був депутатом обласної ради від банди Януковича та очолював місцеву райдержадміністрацію. 2 роки тому став головою Міловської селищної громади від ОПЗЖ.

Віталій Коваленко:  окупанти призначили його очільником Біловодського району. До цього він був головою одного із сусідніх сіл. Примкнув до рашистів на початку анексії та здавав окупантам українських патріотів.

Ольга Кучерява: у 2010-му її обрали головою Курячівської сільради від Партії регіонів. У 2016 -му – обралась старостою в Білокур-Акинському районі. А в 2020-му – балотувалась від проросійської партії “Наш Край”. А здобути омріяну посаду Кучерявій допомогли русонацисти, які призначили колаборантку псевдоголовою району.

Володимир Подольський:  від імені русонацистів “кришує” Новоайдарський район. У минулому – охоронець з мережі торгівельних центрів – «Епіцентр К». Згодом – депутат та юрисконсульт Новоайдарської райради.  Зараз колаборант організовує у ввіреному йому районі зустрічі з керівництвом так званого “ЛНР”, звітує про пророблену роботу на фоні триколору.

Вікторія Кайдалова: очолює Новопсковський район. Раніше працювала у відділі земельних ресурсів в тамтешній селищній раді. У червні цього року організувала святкування ДНЯ РАСІЇ для окупантів. Також від імені керівництва так званого “ЛНР”  видає “благадарствєнниє пісьма” родичам загиблих сепаратистів, що воювали проти українців.

Людмила Русанова: депутатка райради від ОПЗЖ. Тимчасово керує Сватівським районом на Луганщині. На день росії  отримала паспорт “ЛНР”.

Валерій Пахниць: очолював осередок Партії Регіонів. За вірність ідеології і ненависть до всього українського – заслужив повагу у московитів, отримав посаду та розпорядився повернути усі радянські назви на вулиці Старобільська та району. Пахниць причетний до того, що в районі не працюють сервіси Вайбер, Гугл та Ютуб.

Сергій Токар: місцевий продавець продуктами, сигаретами та горілкою. Пробував себе в політиці лише у 2020-му році, тоді не пройшов до селищної ради від партії “Наш край”. Зараз очолює Троїцький район.

На прикладі Токаря та його соратників зрозуміло, що головами псевдоаміністрацій рашисти призначають вихідців з ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, ОПЗЖ та  НАШ КРАЙ, які вже втратили кредит довіри у населення, але є відвертими українофобами.

“А щодо поліцейських, прокурорів та військових, які зрадили своїй присязі на вірність народу України, перейшли на сторону зла і тепер тримають у страху цивільне населення  – я розповім у наступній програмі проекту Колаборанти, список Міклушки. Знаєте про таких на Луганщині чи Донеччині? Пишіть мені у Фейсбуці або надсилайте інформацію на електронну адресу info@espreso.tv , а ми все перевіримо і всіх покажемо. Зробимо негідників відомими разом”, – підсумував Євген Міклушка.

 

 

 

 

 

Коментарі