14:13
27.10.2022

Євген Міклушка розповів, які міжнародні компанії не вийшли з російського ринку (ВІДЕО)

Український журналіст Євген Міклушка у спецпроекті телеканалу Еспресо  “Колабранти: Список Міклушки” розповів про тих, хто зі світових виробників досі працює з російськими окупантами.

Відомі бренди вдаються до міханацій, аби не втратити прибутки в росії. Агресор, в свою чергу, усі сплачені податки перетворює на зброю проти українців.

Аналітики Київської школи та економіки ідентифікували 2942 іноземні компанії, організації та їх бренди у росії, що вели діяльність у попередні роки. З них лише 126 повністю завершили вихід з рф станом на 16 жовтня. 1131 компанія перебуває у процесі виходу з російського ринку. 494 – зупинили інвестиції у російський бізнес, однак продовжують його вести. 1191 компанія надалі забезпечує роботою росіян та продовжує сплачувати податки.

Компанії-зрадники: Turkish Airlines та Emirat Airlines надалі обслуговують російських туристів; Spacex та NASA продовжують працювати у космічній галузі; Tesla, KIA, GEELY, Hyundai, Kawasaki, Lexus, Citroen, Jaguar – автомобільні бренди, котрі не відмовились від російських рублів; серед мереж готелів – Radisson, Interstste, Belmond, Fletcher hotels, Hilton; у галузі електроніки – Philips, Gorenje, Casio, Fujifilm, Xiaomi, Yamaha; бренди одягу – Giorgio Armani, Guess, Trussardi, Lacoste, Gucci, Diesel.

“Хочете поділитись своєю інформацією про колаборантів? Пишіть мені у Фейсбуці або надсилайте інформацію на електронну адресу info@espreso.tv  “, – зазначив Міклушка.

Читачам також цікаво:

Коментарі