14:45
16.06.2021

З “ковідного” відділення львівської лікарні виписали останнього пацієнта

Медпрацівники з серпня 2020 року лікували людей, хворих на COVID-19

У Львівській обласній клінічній лікарні з “ковідного” відділення виписали останнього пацієнта.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці медзакладу, пишуть “Львівські новини”.

“Сьогодні наш пост – подяка всім, хто опікувався пацієнтами із COVID-19, усій спільноті Львівської обласної клінічноі лікарні. Усім лікарям, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу «ковідного відділення», які з серпня 2020 року плечем до плеча, у вирі найскладніших подій у злагодженій командній роботі та адекватно організованій логістиці , рятували життя”, – йдеться у дописі.

На сторінці медзакладу додають, що їм було складно фізично та ще більше емоційно, але попри несамовите навантаження вони робили усе залежне від них і протистояли недузі, завжди були поруч із надскладними пацієнтами, які потребували професійної допомоги і людської підтримки.

“А також, це і наші лікарі-консультанти: хірурги, кардіохірурги, урологи і проктологи , наша лабораторія, функціональна діагностика і їх фахова допомога, команда приймально- діагностичного відділення, ті, хто забезпечував харчування та роботу відділення, адміністрація, котра координувала та підтримувала. Загалом, це потужна спільнота професійних і небайдужих людей на ймення – Львівська обласна клінічна лікарня”, – зазначають у повідомленні.

Останній пацієнт виписаний з «ковідного» відділення 14 червня 2021 року.

Читачам також цікаво:

Коментарі