14:49
02.02.2023

За донат 140 грн на банні комплекси для ЗСУ можна виграти 7 сертифікатів на відпочинок

Одним банно-пральним комплексом можуть скористатися від 50 до 100 людей за день

Львівська ОВА, БФ «Razom For Ukraine» та командування Сил територіальної оборони ЗСУ розпочинають проєкт, який допоможе організувати мобільні банні комплекси для військових.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА, пишуть Львівські новини.

Бійцям на передовій доводиться працювати у складних умовах. До того ж немає належного місця, щоб прийняти гарячий душ та випрати речі. Відтак, Львівська ОВА, БФ «Razom For Ukraine» та командування Сил територіальної оборони ЗСУ розпочинають проєкт, який допоможе організувати мобільні банні комплекси для військових. Для цього усіх охочих закликають пожертвувати 140 гривень. 

«Військові кажуть, що коли повертаються з наряду, думка про душ – це найприємніше. Мобільні банні комплекси допоможуть полегшити їхнє перебування в окопах, далеко від дому. Тому ми пропонуємо підтримати ініціативу та допомогти придбати для них банні комплекси українського виробництва. У таких комплексах можна буде не лише прийняти гарячий душ, а й випрати речі. Їх обладнають генераторами, котлами для обігріву і пральними машинами. Наша амбітна ціль – щоб кожен батальйон мав подібне обладнання. Це дуже потрібна ініціатива. Закликаю усіх, хто має таку можливість, підтримати її», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За благодійний внесок у 140 гривень можна отримати приємний бонус – провести День закоханих в одному з готельних комплексів: Вежа Ведмежа, «Rixos–Prykarpattya», Grand Hotel Lviv, TAOR Karpaty Resort & Spa, BANKHOTEL, TaurusCity та Yaremche Club Hotel. Якщо задонатити більш, ніж раз, шанси на виграш збільшуються. Та найважливіше – це фінансова підтримка доброї справи, яка зробить життя на передовій зручнішим.

Банні комплекси, які хочуть придбати для воїнів, легкі й дуже мобільні, тож транспортувати їх можна за допомогою звичайного пікапу. Одним таким мобільним банно-пральним комплексом можуть скористатися від 50 до 100 людей за день. Вартість одного комплексу становить від 20 до 30 тисяч доларів США.

«Щоб полегшити побут нашим захисникам і захисницям та створити умови для виконування ними своїх бойових завдань, ми вирішили разом з партнерами зібрати кошти на придбання мобільних лазне-пральних комплексів. Маючи змогу зупинятись в готелях, маємо пам’ятати про тих, завдяки кому така можливість існує» – зазначив Тарас Репицький, представник БФ «Razom For Ukraine».

Задонатити на банні комплекси для військових можна за посиланням.

Деталі щодо участі в конкурсі можна дізнатись на інстаграм-сторінці управління туризму та курортів за посиланням.

Читачам також цікаво:

Коментарі