10:01
06.05.2022

Загроза атаки 8 та 9 травня: у МВС розповіли, як уберегтися від небезпеки

Слід уникати скупчень людей

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко дав поради громадянам України на 8-9 травня.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Про це він розповів в ефірі Всеукраїнського інформаційного телемарафону, пишуть “Львівські новини”.

“Перш за все, хотів би нагадати всім, що Київська область, Чернігівська область, на всіх територіях, де був ворог, категорично заборонено будь-які відвідування лісів, будь-які лісопосадки, шашлики і т.д. Ні в якому разі цього не робіть!”, – сказав радник міністра внутрішніх справ, наголосивши, що на цих територіях залишається мінна небезпека.

Також він зазначив, що слід уникати скупчень людей, зокрема, не проводити масових заходів та не відвідувати кладовища на поминальні дні.

“Важливо, щоб не було масових заходів, думаю, що в меріях це прекрасно розуміють. В деяких регіонах припадають на ці дні так звані поминальні дні, тому велике прохання до всіх – уникати будь-яких масових заходів для того, щоб не давати можливості ворогові розуміти, що є скупчення людей. Ми всі пам’ятаємо, що було на вокзалі в Краматорську”, – сказав Денисенко.

Радник МВС України зазначив, що 8-9 травня всі правоохоронні органи працюватимуть у посиленому спеціальному режимі і для полегшення роботи правоохоронців закликав всіх уникати масових заходів.

“Будьте пильними – це найголовніше”, – підсумував Денисенко.

Читачам також цікаво:

Коментарі