16:34
17.12.2021

Загибель хлопчика через незакріплений люк: львівським посадовцям повідомили про підозру

Трагедія сталася 21 березня на вулиці Зеленій у Львові

Двом працівникам Сихівської районної адміністрації Львівської міської раді повідомили підозру за ст. 288 КК України. Їх звинувачують в недбалості, через яку від удару кришкою люка в березні 2021 року загинув 10-річний хлопчик. 

Про це повідомляє Львівська прокуратура, пишуть “Львівські новини”.

У березні поточного року у Львові на вулиці Зеленій внаслідок наїзду автомобіля «Mitsubishi» на дорожній люк, його кришка вилетіла з місця свого кріплення та потрапила у вітрове скло автомобіля «Acura», який рухався в зустрічному напрямку. В результаті малолітній пасажир зустрічного авто загинув на місці.

За даними слідства, кришка люка, яка спричинила смертельну ДТП, тривалий час була в аварійному стані, проте працівники Сихівської районної адміністрації ніяк не відреагували, хоча це входило в їхні обов’язки.

“У той же час, навіть при неможливості ліквідації даних вибоїн у визначені терміни, фігуранти не вжили заходів до негайного встановлення за 50-100 м до небезпечної ділянки відповідних дорожніх знаків. Внаслідок чого трапилась смертельна ДТП”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі