17:30
05.12.2022

Запаси високоточних ракет у росії на критично низькому рівні – ГУР

Розвідка передбачала чергову ракетну атаку ворога, а всі відповідні органи готувались до загрози

Запаси високоточних ракет у росії впали до критичних за багатьма показниками, але в окупантів ще багато ракет С-300.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомляє представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону, пишуть Львівські новини.

“Ми можемо говорити про те, що весь світ бачить черговий терористичний акт, чергова терористична атака, підкреслюю – на цивільну мирну інфраструктуру, в першу чергу енергетичну. І найбільше ураження зазнають саме цивільні об’єкти і мирні мешканці”, – сказав Юсов.

Він зазначив, що якщо говорити про запаси високоточної зброї в рф, то за багатьма показниками вони вже впали до критичних, а тому противник не так часто може дозволити собі ракетні удари.

“На жаль, ми прогнозували, що така атака можлива. Українські протиповітряна оборона та енергетики готові. Ракет С-300 у росіян ще багато, тому прифронтові міста – Запоріжжя, Херсон, Харків, Сумська область можуть сильніше страждати від терору, але ми впораємося”, – додав представник ГУР.

Нагадаємо, сьогодні, 5 грудня, рф завдала чергового ракетного удару по Україні. Внаслідок цього на території Молдови поруч з українським кордоном виявили рросійську ракету.

Читачам також цікаво:

Коментарі