13:20
28.02.2021

Записатись на вакцинацію від COVID-19 можна буде через “Дію”: що відомо

Кожен охочий матиме змогу з наступного тижня записатися до списку очікування на вакцинацію від COVID-19.

Із наступного тижня до списку очікування на вакцинацію від коронавірусу в Україні можна буде записатися в застосунку чи на порталі “Дія”.

Про це повідомляють на Урядовому порталі, пишуть “Львівські новини”.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зазначив, що вони роблять все для того, аби люди безпечно могли записатись на вакцинацію.

“Ми спільно з МОЗ запускаємо послугу запису до листа очікування вакцинації в Дії, яка запрацює вже наступного тижня. Мінцифри дбає про особисту безпеку кожного українця. Ми робимо усе для мінімізації контакту між людьми, щоб українці не стояли у чергах, не збирали зайві папірці для отримання державних послуг. Особливо, якщо це стосується такого важливого питання, як вакцинація” — зазначив Михайло Федоров.

Згідно з інформацією, мінцифри вже проводить внутрішнє альфа-тестування послуги в Дії.

Українцям, які будуть в електронній черзі, запропонують записатись до пункту щеплення, обравши конкретну дату та час візиту. Відповідно до етапу, який визначено Дорожньою картою з вакцинації.

Зазначається, що кожен охочий матиме змогу з наступного тижня записатися до списку очікування на вакцинацію від COVID-19.

Зробити це можна буде в застосунку чи на порталі Дія. Також можна записатися через національний контакт-центр МОЗ: 0 800 60 20 19.

Читачам також цікаво:

Коментарі