18:00
14.03.2021

Збірна Львівщини стала чемпіоном України з армспорту

Чемпіонат України є відбірковим етапом до збірної команди, яка представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи у Литві.

У Кременецькому районі на Тернопільщині учора завершився чемпіонат України з армспорту.

Про це повідомляє управління молоді та спорту Львівської ОДА, пишуть “Львівські новини”.

Зазначається, що за золото змагались 236 спортсменів з різних куточків України. 

Абсолютною чемпіонкою змагань у вазі 50 кг стала Анна Гранатова. Вона виборола перше місце у боротьбі і на ліву, і на прав руку.

Серед жінок віце-чемпіонками стали Ганна Сидорович у вазі 55 кг та Марія Клименко у ваговій категорії 65 кг.  

Серед чоловіків не було рівних Богдану Слоцькому. Золото змагань він виборов у боротьбі на праву і на ліву руку у вазі 85 кг.

Чемпіоном України також став Гліб Обожда у вазі 75 кг у боротьбі на ліву руку та Микола Бурко у вазі до 65 кг. У боротьбі на ліву руку медалі також вибороли Микола Бурко, срібло у вазі 65 кг, Роман Синейко, бронзу у вазі 80 кг. 

Бронзу змагань у боротьбі і на праву, і на ліву руку виборов Роман Рудницький у вазі 90 кг. У боротьбі на праву руку у цій ваговій категорії віце-чемпіоном став Роман Звізло. Бронзові винагороди вибороли Михайло Фурда у вазі 55 кг та Віталій Гайдучок у вазі 110 кг. 

Крім того, серед ветеранів абсолютним чемпіоном став Роман Рудницький, який переміг і в боротьбі на праву, і на ліву руку. Бронзу виборов Максим Красільников у вазі 80 кг у боротьбі і на праву, і на ліву руку.

Фото управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото управління молоді та спорту Львівської ОДА

Згідно з інформацією, чемпіонат України є відбірковим етапом до збірної команди, яка представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи.

Він запланований на травень та відбуватиметься в Литві.

Читачам також цікаво:

Коментарі