10:42
02.03.2021

Жорстоке вбивство на Львівщині скоїли через ревнощі

На ґрунті ревнощів молодший завдав старшому 7 ударів ножем у ділянки життєво важливих органів: шию, грудну клітку, черевну порожнину та спину

26-річний мешканець Дрогобича, якого затримали за підозрою у вбивстві 48-річного чоловіка у центрі Дрогобича, перебуває в СІЗО. Суд обрав йому найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою. Йому інкримінують умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України), що передбачає до 15 років тюрми.

Про це інформує ZAXID.NET, пишуть Львівські новини.

Встановлено, що злочин молодий чоловік вчинив через ревнощі.

“Увечері 24 лютого нетверезий дрогобиччанин у центрі міста зустрів свою 24-річну співмешканку разом з місцевим мешканцем. На ґрунті ревнощів молодший завдав старшому 7 ударів ножем у ділянки життєво важливих органів: шию, грудну клітку, черевну порожнину та спину. Як наслідок, потерпілий помер від крововтрати на місці”, — повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Дрогобицького відділу поліції. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 15 років.

Нагадаємо, пізно ввечері 24 лютого у Дрогобичі у подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Шевченка знайшли тіло чоловіка з ножовими ранами на шиї та спині. Протягом трьох годин поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства.

Коментарі