14:56
13.10.2022

Журналіст показав артистів-зрадників, які підтримують рф (ВІДЕО)

Поки окупанти вбивають українців, вони виступають в росії

Журналіст Євген Міклушка у спецпроекті телеканалу Еспресо  “Колабранти: Список Міклушки” розповів хто з народних артистів України пішов служити окупанту.

 

Зірки, які без докорів сумління продовжують заробляти в росії, попри вбивства своїх співгромадян, й досі мовчать про звірства окупантів в Україні. Серед них – одеситка Регіна Тодоренко, ведуча “Орла і решки”.

Ще один зрадник – гуморист Андрій Молочний родом з Коростеня на Житомирщині. Він заявив, що “ще п’ять років тому не міг уявити, що по Києву табунами будуть ходити фашисти”.

А його колега Антон Лірник, котрий народився у Кропивницькому, спершу ігнорував військову агресію, а потім взагалі записав відеозвернення до путіна:

“Володимире Володимировичу, я до вас ніколи не звертався. але звертаюсь саме до вас, тому що тільки ви можете допомогти”.

Співачка родом з Черкас Анна Дзюба (Asti) працює на російську публіку, зняла кліп з Кіркоровим та про війну – жодного слова.

А ось Юрій Бардаш з Алчевська Луганської області, продюсер гуртів “Гриби”, “Quest Pistols”, звинувачує українців, які стали жертвами русонацистів:

“А ви, глашатаї ненависті, артисти наші, великі, нацисти. Хто бере участь в цьому – ви всі нацисти. Ви розпалюєте мінаціональну ворожнечу замість того, щоб плакати.”

Ще один фанат путіна – російський артист опери та балету родом з Херсону Сергій Полунін. На концерті в Узбекистані він разом з командою вирішили танцем вшанувати полеглих російських солдатів. На щастя, у Ташкенті не заплатили їм за цей виступ.

“Ми вже занємо як відбувались так звані “референдуми”, які росія провела на тимчасово окупованих територіях України. Так от, з цієї нагоди загарбники провели мітинг-концерт у москві. Запросили на нього не лише своїх ватніків-естрадників, але й наших колаборантів”, – розповів Міклушка.

Першим виконав пісню Олександр Павленко, репер з Луганщини. Чоловік – директор Будинку культури у селищі Металіст, організатор святкувань 9 травня та Дня расії.

Ружена Рубльова – народна артистка України. У серпні очолила дві музичні школи у Херсоні,  колаборантка, яка й досі не позбавлена державних нагород.

Олена Трокай – мешканка Мелітополя. Жінка давно мріяла про кар’єру артистки, знімалась у телешоу. Разом з чоловіком здавала рашистам позиції українських військових.

Маргарита Лісовіна – вокалістка Донецького академічного музично-драматичного театру. Дівчина зібрала низку подяк та відзнак у росії. Серед них – лауреатка Міжнародного конкурсу патріотичної пісні ім. Кобзона.

Сергій Чуйков – Заслужений артист “ЛНР”, розважав російську інтелігенцію своїми піснями.

А ще з нагоди “референдуму” на концерті у москві виступала група  “Собор” з Луганська.

Колаборанток у групу “Собор” об’єднав Юрій Дєрзкий, автор гімну терористичної “ЛНР”.

Чоловік помер від ковіду, а групою тепер займається його син Максим Дєрзкий, екс-депутат так званої “ЛНР”. А до окупації Луганщини співав українською мовою та навіть брав участь у нацвідборі на “Євробачення-2011”.

А ось Дніпровський академічний театр опери та балету планував їхати до Польщі з гастролями “Лускунчика” та “Лебединого озера”.

“Це в голові не вкладається. Український театр у розпал війни їздить в Європу, прославялючи “вєлікую рускую культуру”, – зазначив Міклушка.

“Знаєте про колаборантів у своєму регіоні? Напишіть мені у Фейсбуці або надсилайте інформацію на електронну адресу info@espreso.tv зробимо негідників відомими разом”, – підсумував Євген Міклушка.

Читачам також цікаво:

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі