17:24
04.08.2022

Євген Міклушка показав зрадників Маріуполя (ВІДЕО)

Найбільше депутатів-зрадників на Донеччині має Маріупольська міська рада

Журналіст Євген Міклушка у спецпроекті телеканалу Еспресо  “Колабранти: Список Міклушки” розповів про тих, хто зрадив Маріуполь та інші міста Донеччини.

Антилідером за кількістю депутатів-зрадників на Донеччині є Маріупольська міська рада.

Одразу 9 депутатів міськради від ОПЗЖ присягли на вірність російсько-фашистському режиму.

Карпенко Олена. Після повномасштабного вторгнення передала окупаційній адміністрації особові справи працівників закладів культури Маріуполя. Йдеться про адреси, номери паспортів, трудові книжки та номери мобільних телефонів. Мерія Маріуполя звинуватила депутатку у державній зраді.

Наталя Сотникова. Одна з колаборантів, яка виступала інформатором ворожої армії та фактично корегувала обстріли критичної цивільної інфраструктури.

Євген Хармишев. Вислужив для себе у рашистів посаду секретаря окупаційної ради.

Дмитро Хаджинов. Названий окупантами заступником голови Маріуполя з питань ЖКГ.

Вікторія Калачова. До повномасштабного вторгнення росії керувала школою мистецтв та модельним агентством. А після приходу окупантів – стала заступницею самопроголошеного мера міста.

Агібов Валерій – місцевий бізнесмен, співвласник компанії «Таврія», що займається торгівлею продуктами харчування, орендою нерухомості та ремонтом автотранспорту.

Бурлаков Сергій  – бізнесмен з мандатом від ОПЗЖ. Займається будівельним бізнесом та ремонтом автотранспорту. Допомагає рашистам закріпить в Маріуполі.

Вадим Істратов – власник та директор підприємства Алігатор, якому рашисти довірили завідувати фінансовими питаннями Маріуполя.

Костянтин Іващенко. Його загарбники призначили  головою міста. У 2010-му пройшов до міськради як депутат від Партії Регіонів. У 2020-му пройшов до ради від ОПЗЖ. Як тільки рашисти окупували Маріуполь – Іващенко пішов з ними на тісну співпрацю.

Сергія Косенко – екс-депутат Маріупольської міськради від Слуги народу. Йому за зраду довірили посаду керівника юридичної служби в одній з окупаційних районних адміністрацій.

Олександр Токарчик – ексрегіонал, а згодом член Опозиційного Блоку. Його, під час видачі так званої гуманітарної допомоги, русофашисти призначили мером Лиману.

Володимир Бандура –  голова Святогірська Донецької області. Свою Фейсбук-сторінку чоловік до 1-го червня вів українською, рашистів називав окупантами.  Проте в мережі безліч його відеозвернень в стилі російських пропагандистів, де він звинувачує Збройні сили України в небувалих історіях. Святогірськ під керівництвом Бандури перейшов під контроль окупаційних військ 7-го червня.

Після чого ватажок окупаційної адміністрації Донеччини Денис Пушилін опублікував у своєму телеграмі спільне фото з Володимиром Бандурою, на тлі триколору.

“Знаєте про колаборантів у своєму регіоні? Напишіть мені у Фейсбуці або надсилайте інформацію на електронну адресу info@espreso.tv зробимо негідників відомими разом, аби ця падаль не мала жодного шансу на реабілітацію після війни, після нашої великої Перемоги”, – підсумував Євген Міклушка.

 

 

 

 

Коментарі