09:03
20.01.2022

Зникли 120 тисяч доларів: у Львові пограбували апеляційний суд

Сигналізації у суді немає, а державна охорона нічого не чула та не бачила

19 січня вночі у Львові обікрали Західний апеляційний господарський суд на вулиці Личаківській, 81. Грабіжник розбив вікно, заліз до приміщення суду та поцупив гроші із сейфа.

Про це повідомляє “Високий замок” із посиланням на власні джерела, пишуть “Львівські новини”.

Виявилось, грабіжник потрапив всередину Західного апеляційного господарського суду, розбивши вікно на другому поверсі. Це зафіксували камери відеоспостереження. До другого поверху він заліз по ґратах на першому.

Зловмисник зламав сейф у кабінеті однієї з суддів і витягнув звідти 120 тисяч доларів. При цьому всередині він пробув не більше 8 хвилин.

Сигналізації, за даними журналістів, у суді немає, а державна охорона нічого не чула та не бачила.

Походження грошей джерела видання пояснюють тим, що судді на зберігання їх віддала знайома, яка поїхала за кордон на відпочинок – згодом гроші планувалося віднести до банку.

Тим часом пресслужба суду опублікувала власну офіційну інформацію, стверджуючи, що викрали гроші, які було “відображено в декларації”.

“В ніч на 18 січня 2022 року невідомою особою здійснено проникнення в службове приміщення Західного АГС та крадіжка особистого майна, яке відображено в декларації про майновий стан і доходи. За фактом проникнення поліцією відкрито кримінальне провадження, ведеться слідство. Прохання до представників засобів масової інформації не перекручувати інформацію. Про результати слідства буде повідомлено додатково”, – йдеться в повідомленні суду.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі