12:00
16.02.2023

ЗСУ допускають повторну атаку ворога вдень

Наразі у Чорному морі перебуває 6 ворожих кораблів та катерів

Ворог вишукує нову тактику, аби обійти нашу протиповітряну оборону. Тож росія сьогодні, 16 лютого, протягом дня може знову масово атакувати Україну. 

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це в ефірі телемарафону повідомила речниця ОК “Південь” Наталія Гуменюк, пишуть Львівські новини.

«Цілком ймовірно (ред. – повторний обстріл), оскільки вони вишукують нову тактику, яка буде для них результативною. Згадаємо попередні масовані ракетні атаки і співвідношення запущених і знищених ракет силами протиповітряної оборони. Воно дійсно не влаштовувало військово-політичне керівництво країни-агресорки», – заявила вона.

За її словами, наразі у Чорному морі перебуває 6 ворожих кораблів та катерів, серед яких один надводний ракетоносій, споряджений вісьмома ракетами “Калібр”.

Інші ракетоносії відведені до пунктів базування, що може у непрямий спосіб свідчити про підготовку до масованого виходу і відповідно – до масованого ракетного удару.

Як зауважила Наталія Гуменюк, росіяни розташовують свої кораблі поблизу Новоросійська, оскільки побоюються ураження українськими ракетами на тлі повідомлень про прибуття далекобійної зброї.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги уночі з 15 на 16 лютого було влучання в об’єкт критичної інфраструктури у Львівській області. постраждалих чи жертв нема.

За даними Повітряних сил ЗСУ військові рф запустили 32 крилаті ракети, із них 14 збили:

Читачам також цікаво:

Коментарі