09:04
30.08.2022

ЗСУ розповіли про результати роботи на півдні

Знищено переправу, що ворог налагоджував через Дніпро в районі села Львове

За добу на  півдні знищено понад 80 російських загарбників та 30 одиниць ворожої техніки. 

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”, пишуть Львівські новини.

Протягом доби ворог 5 разів атакував українські позиції, але успіху не мав.

“Натомість нашими артилерійськими підрозділами минулої ночі нанесено ураження по 13 пунктах управління ворога в Херсонському, Бериславському і Каховському районах”, – наголошується у повідомленні.

Зокрема, шістьма авіаційними ударами атаковано позиції протиповітряної оборони противника.

“Ракетно-артилерійські підрозділи продовжуючи виконувати вогневі завдання збільшили втрати ворога за добу до 82 рашистів та 30 одиниць техніки, серед яких зенітно-ракетна система С-300, 2 танки Т-72, 11 гаубиць “Мста-Б”, 3 реактивні системи залпового вогню “Град” та Ураган”, важка вогнеметна система “Сонцепьок”, самохідна артилерійська установка “Гіацинт-С”, самохідна артилерійсько-мінометна установка “Нона-С” та 120 мм мобільний міномет, самохідні гаубиці “Акація” та “Мста-С”, протитанкова керована ракета, 6 одиниць броньованої техніки та 3 склади боєприпасів в районі Берислава, Високопілля, Антонівки”, – наголошується у повідомленні.

Крім того, переправу, що ворог налагоджував через Дніпро в районі села Львове, знищено. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Водночас, окупаційні війська минулої ночі завдали ударів по Нікопольському і Криворізькому районах. Окупанти поцілили по Нікополю, Марганцю та Червоногригорівській громаді, але люди не отримали ушкоджень.

Також  атаковано Баштанський район. Внаслідок розриву ракет є пошкодження приватних будинків, попередньо постраждалих нема. Інформація уточнюється.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі