12:44
14.01.2021

Про статки голови обласної фракції ЄС лікаря Олега Дуди

З осені 2020 року є депутатом та головою фракції «Європейська Солідарність» у Львівській обласній раді. Член Комісії з питань охорони здоров’я та материнства ЛОР.

Сьогодні знайомимо Вас із майном, сімейним бізнесом та сферами впливів новообраного депутата, голови фракції «Європейська Солідарність» Олега Дуди.

Олег Романович Дуда народився 20.10.1976р. у м. Львові. У 2002 році закінчив інтернатуру та магістратуру при ЛДМУ ім. Данила Галицького – спеціальність хірургія.

У 2004 році – закінчив Львівський регіональний інститут державного управління «Академії державного управління при президентові України» за спеціальністю «Державне управління».

З того ж 2004 року працює лікарем-онкохірургом у Львівському онкологічному центрі, а з 2012 року там же є заступником головного лікаря з хірургічної роботи.
Є головою Українського лікарського товариства у м. Львові. З осені 2020 року є депутатом та головою фракції «Європейська Солідарність» у Львівській обласній раді. Член Комісії з питань охорони здоров’я та материнства ЛОР.

Одружений з Дудою Іванною Романівною, що також працює лікарем у Львівському онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі. Подружжя виховує двох дітей.
Володіє сім’я лікарів чималою нерухомістю. Зокрема, в новобудові на вул. Моршинській у Львові медики придбали дві квартири загальною площею в 190 квадратних метрів.

У цьому ж будинку подружжя володіє і комерційною нерухомістю на 162 квадрати, які, скоріш за все, готують під бізнес. Перевірену інформацію про автомобілі сім’ї нам отримати не вдалось, проте згідно реєстру речових прав на нерухоме майно у сім’ї медиків у новобудові на Моршинській три паркомісця.

Іще одна квартира сім’ї Дуда знаходиться зовсім поруч, на вулиці Чупринки. Тут 118 квадратних метрів.

При трасі у селі Мшана у Олега Дуди об’єкт незавершеного будівництва, що, вочевидь, дістався в спадок.
Цікаво, чи вся ця нерухомість сім’ї відповідає доходу подружжя двох лікарів? Навряд чи зарплати медиків є надвисокими.

Звернемо Вашу увагу іще на один цікавий факт: згідно реєстру судових рішень мешканець Львівщини Дуда Олег Романович у 2017 році здійснив ДТП будучи на підпитку. На нього були складені відповідні протоколи, накладено штраф та позбавлено водійських прав на один рік.

У коментарі Ділу Олег Романович заперечив свою причетність до цієї події. Можливо, це справді співпадіння. Ми не ставимо під сумнів щирість новообраного депутата, такі співпадіння справді трапляються. До речі, у Олега Дуди є рідний брат, Роман Дуда. Він також лікар. У Судовому реєстрі є інформація про те, що і Дуда Роман Романович керував автомобілем в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Тож, або їздити на підпитку це сімейна традиція, або знову ж таки співпадіння, бо Олег Дуда заперечив, що його рідний брат «попадався» на такому порушенні. На жаль, офіційного механізму підтвердити чи спростувати слова Олега Дуди журналісти не мають. Повіримо на слово і з нетерпінням чекаємо оприлюднення декларації депутата, аби з’ясувати, якими є доходи сім’ї медиків, що можуть купувати і утримувати стільки нерухомості.

Коментарі