18:11
27.02.2021

У водія львівської маршрутки посеред дороги відмовили гальма (ВІДЕО)

Поліція не має наміру розшукувати водія без заяви про порушення ПДР

Дорожній інцидент трапився на Сихові, де у вечір п’ятниці водій однієї з львівських маршруток раптово виїхав на пішохідну частину. Так він уникав зіткнення, через несправні гальма. На щастя, ніхто не постраждав, пошкоджень автобуса також не зафіксовано, передає “Захід.нет” з посиланням на Facebook-проєкт “Зупини лося”.

Як повідомляють “Львівські новини”, після цього водій просто висадив пасажирів і поїхав з місця ДТП, не чекаючи поліції. Дорожній інцидент зафіксував відеореєстратор автомобіля, що їхав позаду.

На відео видно, як автобус “Богдан” рухається смугою громадського транспорту вниз по Хуторівці. При цьому маршрутка намагається безуспішно гальмувати. Щоб уникнути зіткнення з автомобілями на світлофорі, водій різко вивертає кермо праворуч, продовжуючи рух газоном і пішохідною доріжкою.

На відео вказана дата “2019/03/13”, але речниця патрульної поліції Катерина Рибій підтвердила, що цей інцидент трапився близько 18:00 у п’ятницю, 26 лютого. Один з водіїв, який їхав позаду маршрутки, подзвонив у поліцію і повідомив, що автобус виїхав на пішохідну зону на вул. Хуторівка. На його думку, водій маршрутки міг перебувати у нетверезому стані.

Очікуючи поліцію, водій підійшов до автобуса, який зупинився, і розпитав у пасажирів, що трапилось. За словами пасажирів, водій маршрутки сказав про несправні гальма. Він висадив пасажирів, а після того просто поїхав з місця події.

Коли на місце ДТП приїхали патрульні поліцейські, маршрутки там вже не було. Водій-заявник повідомив поліцейським, що не запам’ятав номерні знаки автобуса.

Водій-свідок події також не запам’ятав номера маршрутки. У поліції уточнили, що не мають наміру розшукувати водія без заяви про порушення ПДР.

Також читачам цікаво:

У Львові затримали киянина, який пошкодив Меморіал Небесної Сотні (ВІДЕО)

Львів’янка відсудила у “Львівської політехніки” 73 тис. грн за повалене на машину дерево

Смертельна ДТП: на Львівщині автомобіль збив пішохода

Коментарі