19:54
01.03.2021

Небайдужих просять допомоги на лікування волонтерці, яка опікувалась хворими дітками

Юлія Загура – волонтерка. Не один рік допомагала збирати кошти на лікування хворих діток

25 тисяч гривень – таку суму треба заплатити за операцію 39-річній Юлії Загурі. У жінки перелом шийки стегна, вона потребує термінової операції, грошей на яку, на жаль, не має, адже самотужки виховує чотирьох дітей.

Про це пише LMN,  повідомляють Львівські новини.

“Навесні у мене і в мого колегу з фонду в’їхала автівка, якраз, коли ми збирали гроші для дітей. Мала проблеми з коліном, лікувала його. А от десь три тижні тому, почало нити у бедрі. На днях зайшла у автобус, стала на сходинку і вже сама вийти не змогла. Діагноз лікарів – перелом бедра. Пояснюють, тріщина могла бути ще з того моменту аварії, а зараз все загострилося”, – розповідає  Юля.

Жінці необхідно робити операцію. Опісля чекає довга реабілітація. На все це потрібні кошти. Їх у жінки немає. Позаяк і так самотужки виховує дітей. Старшій дочці 18 років – вона студентка, трьом іншим дітям: 13, 4 та один рік. Чоловік помер.

Юлія Загура – волонтерка. Не один рік допомагала збирати кошти на лікування хворих діток. Зараз про допомогу своїй колезі просять у фонді “Загін небайдужих”.

“Просимо підтримати збором коштів та репостами нашого волонтера і багатодітну маму Юлю Загуру. Наразі Юля в лікарні з переломом шийки стегна і потребує термінової операції. Необхідні кошти в розмірі понад 30 000 грн (вартість набору для остеосинтезу, ліки і реабілітація). Планована операція була запланована на цьому тижні, але через брак коштів її довелось перенести. Юля прикута до ліжка”, – написали на сторінці у Фейсбук волонтери.

Допомогти грошима із свого фонду волонтерці на лікування не можуть, так як ці кошти мають цільове призначення – на допомогу хворим діткам.

Тому, звертаються до кожного, кому небайдужа доля добродійки – допомогти. Кошти можна надсилати за реквізитами:

Райффайзен Банк Аваль: 4119 9710 1164 7486

Тел. Юлії 0994330104

Коментарі