11:46
08.07.2021

Неподалік Львова невідомий завдав чотири ножові поранення таксисту

Правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи та затримання нападника

Потрепілий перебуває у реанімації – правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи та затримання зловмисника, який завдав йому чотирьох ударів ножем.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини“.

Сьогодні, 8 липня, близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на одній з вулиць у селі Наварія Львівського району він виявив пораненого чоловіка.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпаж сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку, слідчі та експерти-криміналісти поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу пораненого – ним виявився 32-річний львів’янин, який працював таксистом. Неподалік поліцейські розшукали його автомобіль БМВ. Чоловіка госпіталізували – медики виявили на його тілі чотири ножових поранення в ділянках грудей та живота.

Проводяться першочергові слідчі дії, правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення особи та затримання нападника, вирішується питання правової кваліфікації події.

Читачам також цікаво:

Коментарі