22:12
26.12.2021

Під Львовом п’яний мисливець застрелив собаку та погрожував його господині (ФОТО)

Постраждалі понад дві години чекали на слідчо-оперативну групу

Сьогодні, 26 грудня, бизько 17:00 год. між селами Зашків та Зарудці, що на Львівщині, п’яний чоловік двічі вистрелив у собаку та погрожував зброєю його господині.

Про це журналістам  “Львівських новин” розповів власник собаки пан Петро:

“Ми вийшли гуляти з собакою, а мисливець застрелив нашу собаку. Коли ми його наздогнали з дружиною і з дочкою, то він наставив рушницю в сторону дружини. Ми його затримали та подзвонили на “102” в поліцію. Приїхали патрульні”.

Постраждалі понад дві години чекали на слідчо-оперативну групу.

Прибувши на місце події, правоохоронні органи відмовились забирати рушницю та везти зловмисника на медичну експертизу, яка б документально засвідчила, що мисливець був напідпитку.

“Таке враження, що хтось зателефонував та сказав, як вони (ред. – правоохоронні органи) мають оформити все, як його мають відпустити “, – поділився господар собаки.

Зі слів пана Петра, мисливець був настільки п’яним, що навіть не міг говорити та щось коментувати. Зловмисник – місцевий мешканець, у нього є дозвіл на зброю.

Господар вбитої собаки має надію, що зброю у нього заберуть та позбавлять права на полювання, адже  може постраждати ще хтось.

Станом на 21:30 годину правоохороні досі беруть свідчення, оглядають місце події.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі