10:08
28.09.2022

рф збирається закрити кордони та будує концтабори для росіян

В Сибіру в’язні у режимі 24/7 будують нові пенітенціарні заклади

Російське військово-політичне керівництво цілком реально розглядає варіант застосування каральних мір проти власного народу у промислових масштабах.

путін збирається без суду та слідства саджати сотні тисяч людей, аби остаточно позбавити своїх громадян бажання хоч в якийсь спосіб протестувати.

За даними джерел 24 каналу в українських спецслужбах, у глибинці в Сибіру в’язні у режимі 24/7 будують нові пенітенціарні заклади. Російський режим вирішив, що на будь-яку акцію “протесту” влада має реагувати в максимально жорсткий спосіб.

Розуміючи, що соціальна напруга у росії зростатиме, представники вищого військово-політичного командування вирішили повернутися до практики використання концентраційних таборів – за 2023 рік режим може кинути за ґрати два мільйони осіб.

З таким потоком затриманих існуюча російська система покарань впоратися не зможе, тому у лісах Сибіру розпочалося будівництво концтаборів. Вже найближчим часом у росії масово відправлятимуть у табори десятки тисяч людей. Позбавлення волі на 3 – 5 – 10 років для росіян стане чимось цілком звичним, як і масові затримання на вулицях зараз.

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі