17:03
09.08.2024

Допомога на понад 5 мільйонів: львівські благодійники закупили обладнання для військових

Благодійний фонд «Мрії збуваються» профінансував закупівлю бронежилетів та безпілотників

БФ «Мрії збуваються» передали кошти в розмірі 4,5 мільйони гривень на придбання бронежилетів класу 4+ та матеріалів для їх виготовлення. З міркувань безпеки благодійники не вказали, які бригади отримали допомогу.

«Життя військових для нас – найбільша цінність. Відтак, передача зброї, авто та дронів – це, безумовно, важливо, але ми, благодійники та волонтери, передусім дбаємо про безпеку захисників», – зазначив голова БФ «Мрії збуваються» Віталій Ломакович.

Крім того, у БФ «Мрії збуваються» відзвітували про передачу понад 1,3 мільйони гривень бійцям ГО «Центр спеціальної тактичної підготовки «Білий Вовк». Відтак, профінансували придбання безпілотників, а також забезпечили військових монокулярами.

За словами меценатів, інструктори та воїни ГО «Білий вовк» не раз акцентували на гострій потребі у техніці для виконання бойової роботи. Голова БФ «Мрії збуваються» Віталій Ломакович розповів, що за допомогою нового обладнання підрозділ ефективно знищує важку техніку ворога.

Всеукраїнський благодійний фонд «Мрії збуваються» заснований бізнесменом та меценатом Віталієм Ломаковичем. Фонд допомагає бійцям-добровольцям АТО з 2014 року. Після 24 лютого 2022 року активно підтримує підрозділи ЗСУ та СБУ.

Коментарі