12:19
29.12.2023

Мережа магазинів LC Waikiki Україна на рівні з іншими свідомими компаніями реалізовує масштабні проєкти гуманітарної допомоги

Як один із механізмів допомоги LC Waikiki нещодавно організувала благодійну ініціативу, під час котрої у 49 магазинах України вдалось зібрати 543 000 гривень.

Про це журналістам «Львівських новин» розповів Андрій Ковч, політик, волонтер, військовослужбовець Національної Гвардії України.

«Вся команда LC Waikiki Україна – дуже свідома, наближає перемогу та допомагає військовим. Це вже не перша така допомога, тобто раз в місяць, двічі в місяць працівники долучаються до підтримки. Безумовно, не завжди така сума велика буває, але команда регулярно закриває питання з технікою, оргтехнікою та іншими напрямками»,зазначив Андрій Ковч.

До слова, понад пів мільйона гривень зібрали працівники української мережі компанії, котрі відмовились від корпоративних заохочень напередодні Нового року на користь потреб Фонду.

Також Андрій Ковч додав, що підприємство надає комплексну допомогу на багатьох напрямках, в тому числі й скеровує кошти на психологічну реабілітацію сімей військовослужбовців та бійців, які повернулися з фронту.

LC Waikiki підтримує тисячі працівників та їхні родини у цей складний час. Сьогодні компанія стала бізнес-батальйоном, який годує, лікує, будує, перевозить та піклується про українців, а також б’ється в ритмі щоденної праці та звитяги для перемоги.

Маємо розуміти, що без допомоги великих, малих і середніх підприємців країна не змогла би давати таку ефективну відсіч ворогу, і не мала б можливості надавати стільки всебічної допомоги для порятунку українців. Компанія LC Waikiki показала, що є невід’ємною і вкрай важливою частиною українського суспільства, на яку можна розраховувати у скрутні часи.

Коментарі