15:50
07.02.2022

На Львівській митниці новий скандал: начальника “засікли” на новенькому авто

В.о. начальника Львівської митниці Данііла Меньшикова в черговий раз помітили на новому, незадекларованому автомобілі “AUDI A6” 2021 року випуску.

Про це повідомили у Facebook-спільноті “Корумпована Галицька митниця”, пишуть “Львівські новини”.

Вартість елітної автівки стартує від 2 млн гривень.

Фото: “Корумпована Галицька митниця”

Меньшикова вже не вперше помічають разом із його супутницею Голубіцькою Крістіною на парковці біля “GRAND HOTEL”.

Варто зазначити, що  вартість номеру в готелі на добу становить близько 10 тисяч гривень. 

“Він у робочий час займається всім чим завгодно, крім своїх прямих посадових обовязків, та й навіщо ходити на роботу, якщо керувати пропуском контрабанди можна і дистанційно з готелю бо все порішано”, – підсумували у дописі.

Фото: “Корумпована Галицька митниця”

На початку грудня Львівську митницю тимчасово очолив 32-річний Данііл Меньшиков, якого відрядили сюди з Черкаської митниці.

Фото: Львівська митниця 

Чи не щотижня, під головування 32-літнього «фахівця» Меньшикова на митниці почали народжуватись нові скандали. Напередодні Нового року львівські митники “не замітили” велику партію контрабанди цигарок. Вони були заховані в даху та дверях автомобіля, який їхав з України. Також журналісти «Львівських новин» отримали ексклюзивне відео, на якому зафіксувано, як  Івана Лопотича, звичайного кінолога Львівської митниці, зупинила поліція за кермом автомобіля Skoda Superb у Львові, по вул. Сахарова.  Замість того, аби пройти огляд на стан сп’яніння митник вирішив просто втекти від працівників поліції, проте впав у кущі і таки був затриманий.

Також Telegram-канал “Держмитслужба (Customs of Ukraine)”  оприлюднив заяву, яку на очільника Львівської митниці Данііла Меньшикова написала його екс-дружина  Анастасія Меньшикова ще 3 березня 2020 року, заявивши, що той втік із коханкою та забрав зі собою усі гроші.

А нещодавно  начальник відділу протидії митним правопорушенням Мар’ян Бедрій сів за кермо автомобіля на підпитку. Його зупинили поліцейські та встановили, що рівень алкоголю в держслужбовця майже вдвічі перевищив допустиму норму. На Львівській митниці  навіть не відсторонили свого «кадра» від виконання обов’язків.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі