18:10
20.01.2021

Сховався у лісі: на Закарпатті судять чоловіків, які напали на мешканця Львівщини (ФОТО)

Жертвою став дрогобичанин. Обом нападникам загрожує до 10 років ув’язнення

Сьогодні завершилось досудове розслідування у справі розбійного нападу на жителя Львівщини, який наприкінці минулого року скоїли два закарпатці. Нападники погрожували жертві гострим предметом, відібрали у нього банківські картки й особисті речі.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління Нацполіції Закарпаття.

“Слідчі Воловецького відділення поліції завершили досудове  розслідування у справі розбійного нападу на жителя Львівської області, що трапився наприкінці минулого року. Тоді двоє ужгородців неподалік вокзалу в обласному центрі погодилися підвезти на власному авто жителя Дрогобича до Львова”, – зазначається у повідомленні.

Доїхавши до Воловецького району, чоловіки раптово зупинилися, почали погрожувати пасажиру гострим предметом та відібрали у нього банківські картки й особисті речі. Потерпілому вдалося втекти, сховатися від зловмисників у лісі та викликати на допомогу поліцейських.

 

Фото: Нацполіція Закарпаття

 

Поліцейські Воловечинни скерували до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо двох жителів обласного центру, які вчинили розбійний  напад. Чоловікам загрожує до 10 років ув’язнення.

На період досудового розслідування обоє підозрюваних перебували під вартою. Зараз кримінальне провадження, розпочате за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України, з обвинувальним актом скеровано для судового розгляду.

Фото: Нацполіція Закарпаття

Коментарі