12:54
07.12.2023

6-річний хлопчик з Львівщини попросив у Святого Миколая літаки для ЗСУ

Маленький українець робить свій вклад у спільну перемогу

6-річний Матвій Мельник з міста Городок Львівської області написав лист до Святого Миколая з проханням допомогти українським військовим.

“Миколаю, дай нашим воїнам здоров’я і добра. І багато артилерії і літаків, і броньованих машин. І танків, і вертольотів”.

Попри свій юний вік дитина розуміє, що потрібно нашим українським військовим, аби перемогти ворога. Хлопчик щиро бажає, щоб його лист побачили у Конгресі США, від якого, передусім, залежить військова допомога для України в наступному році.

Матвій усвідомює, що техніка від країн-партнерів зможе вберегти життя українських бійців та наблизить перемогу над російськими загарбниками.

До слова, дідусь хлопчика – військовий капелан отець Володимир Кепич.

На фото Матвій з дідусем

Днями Матвійчик разом із школяриками четвертого класу другої школи гімназії м. Городок та вчителькою Порєчною Марією Григорівною зібрали кошти для українських Захисників. Маленькі патріоти мобілізувався на непереможному дитячому фронті волонтерів та зібрали 125 тисяч гривень для ЗСУ, за які був придбаний автомобіль для українських військових.

Дітки їздили з патріотичними концертами по церквах Львівщини.

За дітьми — наше майбутнє. І такі маленькі патріоти зараз це впевнено доводять своїми вчинками. Вони щиро вірять у перемогу України над ворогом та допомагають її наблизити.

Коментарі