09:40
15.02.2023

Українська розвідка співпрацює з людьми, які дуже близькі до путіна, – ГУР

В оточенні президента рф чимало людей, які не підтримують його політику

У москві є ті, хто працює з українськими спецслужбами. У Головному управлінні розвідки Міноборони впевнені, що вони мають особисту вигоду — одні роблять це заради порятунку життя, інші — через втрату грошей та вплив.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України (ГУР МО) Андрій Черняк в інтерв’ю грецькому виданню Iefimerida, пишуть Львівські новини.

Українська військова розвідка працює на ворожій території, зв’язки сягають рівня центрального керівництва росії.

Інформація надходить із тисяч джерел, зокрема від інформаторів у вищих ешелонах кремля та в оточенні російського президента володимира путіна, наголосив розвідник.

“Між спецслужбами воюючих країн ведуться інші бої — запеклі, але тихіші. На війні ми використовуємо всі законні засоби. Ми знайшли механізми співпраці навіть із дуже близькими до путіна людьми. Ці люди відомі як прихильники “великої росії”, — пояснив Черняк.

Представник ГУР МО додав, що в оточенні президента рф чимало людей, які не підтримують його політику щодо України та проти повномасштабної війни.

“Навряд чи є такі, хто робить це через дружні почуття до України або через те, що ненавидить війну. Усі вони роблять це для своєї вигоди, це в їхніх інтересах. Одні заради порятунку життя, інші через втрату життя, грошей. Після вторгнення в Україну декілька людей дуже швидко втрачали гроші та вплив, їм це не подобається”, — зазначив він.

Поки що зазначені люди не готові до революційних дій. На думку Черняка, все може змінитись при ослабленні впливу путіна.

Читачам також цікаво:

Коментарі