12:08
19.11.2021

На Львівщині затримали квартирних злодіїв (ФОТО)

Тепер їм загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі

У селищі Красне Золочівського району, що на Львівщині, невідомі особи, підібравши ключі до вхідних дверей, проникли до помешкання та викрали гроші, техніку, ювелірні вироби, а також інші цінні речі. Їх уже затримали та проводять досудове розсулідування.

Про це інформує Національна поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Під час обшуків у помешканні, яке орендували зловмисники, правоохоронці виявили та вилучили викрадені речі (ювелірні вироби, техніку) та грошові кошти, викрадені у потерпілого, а також відмички, заготовки ключів та інші речові доказ.

Фото: Нацполіція Львівщини

Проведеними заходами оперативники невдовзі встановили особи зловмисників, причетних до скоєння злочину, – двох львів’ян віком 40 та 49 років. Суд обрав затриманим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

“Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років”, — йдеться у повідомленні від поліції.

Досудове розслідування триває

 

Коментарі