10:02
11.10.2021

На Львівщині затримали зловмисника, якого підозрюють у скоєнні важких злочинів

Чоловікові інкримінують вбивство та замах на вбивство

61-річний мешканець Великих Грибовичів Львівського району під час конфлікту вбив одного свого односельчанина та важко поранив іншого. За скоєне йому загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

Про це повідомляє офіційний портал Національної поліції Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

8 жовтня, близько 22.30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що до продавця одного з магазинів, розташованого у селі Великі Грибовичі, за допомогою звернувся закривавлений чоловік.

Фото: Національна поліція Львівської області

За вказаною адресою негайно виїхали спецпризначенці та слідчі відділу розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров’я особи поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції. Спецпризначенці надали потерпілому першу допомогу та викликали швидку допомогу.

Правоохоронці встановили особу пораненого – 53-річного місцевого мешканця. В подальшому медики діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму та проникаючі ножові поранення грудної клітини та шиї.

Фото: Національна поліція Львівської області

Неподалік магазину правоохоронці виявили тіло ще одного чоловіка – 47-річного жителя Львівського району, з тілесними ушкодженнями, без ознак життя. Причиною його смерті стали ножові поранення у ділянці живота та спини, встановили медики.

Поліцейські встановили, що тілесних ушкоджень пораненому та загиблому чоловікам завдав їх 61-річний односельчанин під час конфлікту. Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Максимальне покарання — позбавлення волі до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Читачам також цікаво:

Коментарі