11:55
25.10.2022

Президента “Мотор Січі” Богуслаєва можуть обміняти, – Подоляк

Колаборант має російське громадянство з 2000 року

Підозрюваного у держзраді АТ “Мотор Січ” В’ячеслава Богуслаєва можуть обміняти на українських військових.

Про це розповів радник глави ОП Михайло Подоляк в ефірі “Настоящего времени” , пишуть Львівські новини.

Він зазначив, що по Богуслаєву зібрали досить великий обсяг конкретних доказів. Наприклад, у збитих російських вертольотах були знайдені деталі, що вказують на їхнє виробництво на “Мотор Січ”.

На питання ведучого, чи розглядає Офіс президента включення Богуслаєва в список на обмін з рф, оскільки підозрюваний – громадянин росії, Подоляк відповів:

“Точно так само, як по Медведчуку”.

“По Медведчуку – використали суб’єкта (отримали всі дані), а далі – займайтеся своїм Медведчуком, ми забрали своїх хлопців. Я сподіваюся, що ми будемо використовувати будь-яку можливість, будь-яких людей (особливо громадян Росії), щоб забрати своїх пацанів”, – сказав Подоляк.

На запитання, чи не виключає Подоляк обмін Богуслаєва, той додав:

“Ні, виключати не будемо. Якщо треба буде забрати реальних громадян України, будемо робити все що завгодно. І ці суб’єкти можуть потрапити в обмінний список”.

Компанія “Мотор Січ” після повномасштабного вторгнення агресора  продовжувала постачати двигуни та інші запчастини до російських ударних вертольотів. Тим самим фактично підтримував ворога і допомагала  обстрілювати українські міста і села.

Читачам також цікаво:

Коментарі