12:03
20.05.2021

12 медзакладів Львова отримуватимуть гарячу воду під час проведення гідравліки

Призупинено гаряче водопостачання до 970 будинків

Сьогодні, 20 травня. у Львові розпочалися гідравлічні випробування теплових мереж.  Вперше цього року, не будуть зупиняти подачу гарячої води до основних лікарень.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради, пишуть “Львівські новини”.

Станом на ранок подається гаряча вода до 132 будинків і 12 закладів охорони здоров’я. Призупинено гаряче водопостачання до 970 будинків ЛМКП “Львівтеплоенерго” і до 370 будинків, які обслуговує ЛКП “Залізничнетеплоенерго”.

“Сьогодні ми розпочали гідравлічні випробування теплових мереж, щоб перевірити їхній стан на міцність та щільність. Адже справний стан трубопроводів є запорукою надійного і стабільного проходження опалювального сезону – це безпека мереж та безпека мешканців, безаварійне проходження опалювального сезону.  Станом на ранок ми розпочали розвантажувати наші джерела теплопостачання, зупиняти їх, і зупиняти подачу гарячої води нашим споживачам. Так зараз ми призупинили подачу гарячої води до 970 будинків. Це в основному весь Сихівський район, Франківський і Шевченківський”, – йдеться у повідомленні. 

Гарячу воду отримують 132 житлових будинки. Це весь Галицький район. У нас там 11 будинків з гарячим водопостачанням. І отримує гарячу воду 101 будинок у Личаківському районі.  

“Вперше цього року, під час гідравліки ми не будемо зупиняти подачу гарячої води до основних лікарень. Станом на ранок гаряча вода подається до 12 закладів охорони здоров’я, які ми обслуговуємо”, – повідомили у ЛМКП “Львівтеплоенерго”. 

За інформацією диспетчерської служби підприємства, гарячу воду отримує: Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова, вул. Миколайчука, 9, Комунальна міська дитяча клінічна лікарня, вул. П. Орлика, 4, Львівська обласна клінічна лікарня, вул. Некрасова, 4, 6, вул. Чернігівська, 7, Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, вул. Івасюка, 31 м. Винники, Львівський регіональний фтизіопульмунологічний лікувально-діагностичний центр, вул. Зелена, 477, Міський комунальний клінічний пологовий будинок, вул. Мечникова, 8, 3-тя міська клінічна лікарня, вул. Рапопорта, 8, 7-ма міська клінічна лікарня, вул. Івасюка, 74 смт. Брюховичі, Обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит, вул. Лікарська, 2 смт. Брюховичі, Львівська обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит, вул. Лисенка, 31, Львівський державний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр, вул. Кульпарківська, 35, Львівський державний обласний клінічний перинатальний центр, вул. ДжВашингтона, 6. 

Читачам також цікаво:

 

Коментарі