11:40
10.03.2021

Львів’янина, якого збило авто, оштрафували за порушення ПДР

У вівторок, 9 березня, на перехресті вулиць Сяйво — Городоцька 29-річний пішохід вибіг на проїжджу частину. Чоловіка збив автомобіль, однак він не отримав травм. Патрульні оштрафували пішохода за порушення ПДР.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини, пишуть Львівські новини.

За словами патрульних, близько 21:00 львів’янин різко вибіг на дорогу на перехресті Сяйво-Городоцька поза межами переходу. У цей момент дорогою їхав автомобіль Volkswagen Jetta.

Патрульна поліція оприлюднила відео з камер відеоспостереження, де видно, як двоє пішоходів перебігають вул. Городоцьку та зупиняються острівку безпеки. Раптом один з них намагається перебігти вул. Сяйво і фактично стрибає під колеса автомобіля на дорогу. Volkswagen Jetta збив пішохода, однак той не отримав жодних травм.

Патрульні, які приїхали на місце ДТП, винесли на пішохода постанову за ч. 1 ст. 127 (порушення ПДР пішоходом) КУпАП та оштрафували його на 51 грн.

У патрульній поліції зазначають, що за два місяці цього року винесли вже 923 постанови на пішоходів-порушників — з них 47 адмінматеріалів на нетверезих піших учасників дорожнього руху.

Читачам також цікаво:

Коментарі